Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Nintendo NX intra in productie la primavara

/
/
/

Nintendo n-a avut tocmai succesul scontat cu Wii U. Consola a tot avut o serie de probleme, cum ar fi lipsa de jocuri pentru doi ani de zile si faptul ca fiecare material de marketing arata doar controller-ul sub forma de tableta, iar posesorii de Wii credeau ca doar asta trebuiau sa cumpere si plecau de la magazin cand incerca sa li se vanda consola cu totul.

Ca urmare, compania se pregateste sa lanseze o consola noua, care va fi mai apropiata de generatia curenta, a 8-a la numar, Wii U fiind mai mult din generatia 7.5.

Informatii noi care circula pe internet sugereaza ca Foxconn se va ocupa de productia consolei, Nintendo NX urmand sa iasa in masa de pe benzile de asamblare in primavara anului 2016.

Asta s-ar potrivi destul de bine cu zvonurile anterioare care sugerau ca Nintendo NX va fi disponibila din vara anului viitor. Initial se pare ca va fi livrat un lot de 10-12 milioane de console, ceea ce inseamna ca Nintendo are foarte multa incredere in potentialul noii console. Nu de alta, dar din 2012 Wii U abia a reusit recent sa depaseasca 10 milioane de unitati vandute.

Cu putin noroc, atunci cand Nintendo NX va fi lansat chiar va avea chiar jocuri noi, poate un Metroid care sa nu fie groaznic, inca un Smash Bros si inca un joc bun de la Platinum Games. Sigur, nu ar strica daca Nintendo ar putea conta pe suportul marilor publisheri, dar cu Wii U au ars foarte multe poduri cu Bethesda si alte companii din industrie.

[Digitimes]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar