Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Nintendo nu si-a aratat noua consola la E3 de frica companiilor chineze

/
/
/

Cand vine vorba de China, putem spune cu franchete ca nimic nu este sfant. Chinezul este intreprinzator si copiaza si adapteaza cu succes absolut orice.

Motiv pentru care Nintendo a dorit sa nu arate noua consola NX la E3, acestia invocand faptul ca design-ul ar putea fi furat de o companie chineza care se ocupa cu asa ceva.

Sigur, nu au spus asta in mod direct in cadrul intalnirii anuale a investitorilor Nintendo, unde unele persoane au pus intrebari destul de transante, multe dintre ele aducand ceva lumina asupra anumitor detalii despre viitorul companiei.

Absenta consolei de la E3 a fost o surpriza pentru multi, mai ales cand ne gandim ca aceasta urmeaza sa fie lansata in martie 2017. Insusi Shigeru Miyamoto a facut declaratia cu privinta la potentiali imitatori, compania temandu-se ca noul concept va fi copiat si distribuit de o companie chineza, asa cum a fost si in trecut cazul Nintendo Wii-ului, care a avut parte de destul de multe clone.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar