MORE

Nintendo nu ramane fara multiplayer. Multumita fanilor!

Anuntam in urma cu ceva timp ca serverele GameSpy se vor inchide, enumerand si jocurile care vor fi lovite de aceasta napasta. Ceea ce am omis din acel articol a fost faptul ca multe dintre serverele de multiplayer de Nintendo DS si Nintendo Wii apartin tot de GameSpy, Nintendo fiind fortat sa inchida componenta multiplayer pentru aceste doua sisteme. Totusi, daca in mod oficial se stinge lumina, asta nu inseamna ca nu exista alternative.

Fanii au gasit metode de ceva vreme sa ocoleasca serverele oficiale, in cazuri precum Super Mario Kart DS, aceste servere fiind mai accesate decat cele oficiale. Acum ca Nintendo va inchide componenta online, fanii au lansat Wi-Fi Connection, care in mod surprinzator ruleaza la fel de bine ca serverele oficiale. Trecerea de la serverele oficiale la cele sustinute de fani se face relativ simplu. Pe Nintendo DS se realizeaza prin simpla schimbare a numelui conexiunii la server, in timp ce pe Wii ai nevoie de un program ce se poate rula de pe un card SD.

Inca in stadiul incipient, aceasta initiativa este in teste, si doar cateva jocuri ruleaza deja, precum Mario Kart DS, care avea deja asa ceva implementat de catre fani. Oricum, un lucru este cert. Fanii mai au de asteptat ceva, in primul rand, si in al doilea rand, faptul ca serverele GameSpy…nu se numesc servere de pomana. O sa fie necesara ceva putere de calcul pentru a sustine toate jocurile populare pentru ambele sisteme. Cine stie, poate cei de la PirateBay dau o mana de ajutor in viitor, oferind spatiu pe serverele lor!

Tags

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close