PC&Consoles

Nintendo nu pare să înțeleagă cutiile de jocuri

Există o șansă bună ca jocurile de Nintendo Switch să nu încapă pe stocarea locală a consolei, dar par să aibă exagerat de mult loc în propria cutie.

Din moment ce consola mai are puțin și apare, au început să apară poze și cu împachetarea jocurilor. Acestea sunt livrate pe carduri SDXC „îngrămădite” în carcase de DVD. Da. Ați auzit bine, carcase de DVD. Cardul SD ocupă nici măcar 4% din cutie, ceea ce cam pare a fi risipă grosolană. Ce e drept, dacă în cutia DVD-ului ar fi ceva ca un manual sau o carte sau un ghid sau altceva, ar merita… dar în cazul lui Legend of Zelda nu pare a fi altceva pe acolo, deși unii producători au promis că vor adăuga ceva în cutie.

Ce e drept Nintendo s-ar putea să nu fie de vină în totalitate aici. Magazinele din SUA sunt în general cele care dictează până la milimetru… adică inch, dimensiunea jocurilor. Și dacă Walmart vrea să aibă cutii mari la jocurile Nintendo, pentru a fi mai ușor de văzut, mai atractiv pentru public și demn de o taxă mai mare la raft fiindcă ocupă mai mult loc, atunci așa este.

Desigur, între timp s-a inventat distribuția digitală, dar unele colțuri de pe planetă, în special SUA, încă mai au  2 milioane de oameni care folosesc dial-up.

[Ars Technica]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button