Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Nintendo lucreaza la o noua consola pentru „pietele emergente”. Ca noi, asa!

/
/
/
/
image

Nu stim exact daca Nintendo traieste in aceasi lume cu noi, sau pur si simplu sunt rupti de ea, dar un lucru este clar: Nintendo urmeaza sa ne bage in aceeasi oala cu Congo si Mozambic.

Wii U-ul, consola „Next Gen” a celor de la Nintendo nu o duce prea bine, ba chiar este un dezastru, atat la capitolul vanzari, cat si in ochii gamerilor. Compania japoneza a raportat recent pierderi consistente si la capitolul „malai” asa ca o noua piata pare sa fie o miscare …buna? Si ce credeti ca le-a trecut prin cap? Sa scoata o noua consola? Cu o putere de procesare mult mai mare, cu mai multe luminite si zdranganele sa ne ia ochii? Nici pe departe. In loc sa comercializeze Wii U-ul fara tablet controller, acestia au pus osu’ la treaba si s-au apucat sa realizeze o consola nou nouta, mai ieftina, probabil cu acelasi hardware ca al unui Wii clasic, cu usoare modificari, la procesor si placa video cel mai probabil, si sa reanimeze galeria de jocuri de pe Wii. Suna ca un Wii Mini sau ne inselam?

Satoru Iwata a declara pentru Reuters ca aceasta noua consola este adresata tarilor precum China, sau tarilor cu venit mic si mai putina „experienta in gaming”.

reuters nintendo

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar