PC&Consoles

Nintendo avertizeaza ca imaginile din trailer-ul Switch nu sunt reprezentative pentru consola

Surpriza, supriza! Ceea ce am vazut in trailer-ul Nintendo Switch nu este reprezentativ pentru produs, fiind mai mult in material de prezentare generala, care nu era menit sa „portretizeze consola intr-o lumina realista”.

Trailer-ul a aratat cum functioneaza consola, la modul general, totusi internetul, asa cum ii sta in fire, s-a entuziasmat la ideea ca s-ar putea juca la drum Skyrim sau cine stie… poate chiar Witcher 3. Uitand ca Nintendo este o companie care a imbratisat cu pasiune conceptul de middleware.

Asta pana cand un interviu cu unul dintre actorii din trailer pentru GameExplain a relevat faptul ca … tot gameplay-ul din trailer a fost adaugat dupa, in post-productie. Mai simplu, secventele nu prezinta gameplay capturat de pe consola, ci pur si simplu trailere pre-randate.

Un reprezentant Nintendo a tinut sa sublinieze faptul ca „acest clip doreste sa explice cum functioneaza Nintendo Switch”, Eurogamer reusind sa mai adune niste informatii de la acesta. Precum faptul ca Nintendo considera Switch o noua era pentru console, care poate sa fie distractiva atat pe drum, dar si in sufragerie, acest hibrid fiind raspunsul pe care gamerii il cautau.

La o data mai tarzie, inainte de lansarea din martie, vom discuta despre lucruri ca data exacta de lansare și, desigur, jocurile. Nu ar trebui să presupuneti ca ce ati vazut in clipul de prezentare reprezinta imagini din joc, iar alte detalii despre jocuri marca Nintendo vor fi disponibile mai tarziu.

 

Tags

Related Articles

4 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close