GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMediaTech&IT

Nintendo anunță Switch Lite

Cei care vor un Nintendo Switch, dar fără opțiunea de a-l lega la un televizor și pentru un preț mai mic, vor avea din această toamnă o nouă opțiune.

Zvonurile din ultima vreme s-au adeverit, compania a dezvăluind Switch Lite, o variantă de 200 de dolari/euro a dispozitivului, ce vine cu un ecran mai mic și fără opțiunea de a detașa două JoyCons (pentru că nu există în acest caz) sau de a putea insera consola într-un dock.

Ca urmare, noul Switch nu poate fi conectat la un televizor, fiind gândit strict pentru gaming mobil. Totuși, Nintendo a venit și cu o îmbunătățire față de varianta mai mare, menită tocmai pentru a face consola mai practică departe de o priză. Capacitatea bateriei a fost mărită, promițând să ofere până și 6.5 ore de gameplay… în funcție de ce jucați. În cel mai rău caz veți avea 2.5 ore.

Nintendo Switch Lite mai aduce și un D-pad îmbunătățit. Ca performanță, este la același nivel cu varianta normală, este același hardware, doar cu un ecran mai mic și o baterie mai mare.

Consola va sosi în luna septembrie, fiind disponibilă într-o varietate de culori.

[Ars Technica]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button