MORE

Nintendo a dezvaluit noi detalii despre jocurile de mobil!

Nintendo a dezvaluit noi detalii despre jocurile de mobil. Cel mai notabil: primul titlu pentru smartphone va aparea in cursul acestui an si spera sa lanseze inca patru pana in luna martie 2017. Asta poate suna destul de… conservator – cinci aplicatii in mai putin de doi ani nu este tocmai o strategie agresiva.

Nintendo crede ca este important sa abordeze situatia cu prudenta. „cand planuim sa facem din fiecare titlu un hit, cand vrem sa dezvoltam fiecare titlu cu grija si sa ii dam o perioada semnificativa de timp dupa lansare, atunci nu este un numar mic deloc,” spune seful Nintendo, Satoru Iwata.

Intr-o scurta prezentare el a a mai precizat ca sansele de succes ale companiei sunt destul de scazute daca jocurile nu vor mentine nivelul de calitate cu care ne-a obisnuit Nintendo. In conditiile in care consolele lor au atins apogeul cu Nintendo DS, e de inteles ca pur si simplu portarea acelor experiente nu va fi suficienta.

Pentru a avea succes, a mai spus Iwata, compania va selecta cu grija francizele si personajele pe care le va implementa in jocurile de smartphone. De asemenea a pus accent pe faptul ca mobilul va deveni un pilon de sustinere pentru Nintendo: „daca nu ne-am fi dorit sa avem un impact semnificativ, ar fi fost in zadar aceasta miscare.”

Articole asemanatoare

Back to top button