GamingRSS PaginaDeMedia

Ninja Theory lucrează la un joc extrem de fotorealist

Ninja Theory, studioul care ne-a adus Hellblade: Senua’s sacrifice, pregătește ceva mai deosebit de data aceatsa. Un horror psihologic al cărui acțiune are loc în întregime într-un singur apartament. Iar ceea ce face din acest joc un titlu îndrăzneț este chiar estetica acestuia, care este plină-ochi cu detalii fotorealiste.

ninja-theory-new-game

Pe numele său Project: Mara, jocul reprezintă un studiu intens realizat de către dezvoltatori pe seama tulburărilor psihice. Pentru a putea expune ideea în cele mai mici amănunte, cei de la Ninja Theory au luat la puricat un întreg apartament. La propriu. Echipa s-a dat peste cap să capteze întreaga idee concepută, de la scan-uri LIDAR ale camerei și până la fotografii ultra-close.

Ninja Theory – Scame din buricul minții

După cum reiese din abominația asta de subtitlu, Ninja Theory a ținut morțiș să prindă absolut totul pe film. Podeaua jegoaseă și plină de (ați ghicit) scame, suprafețele obiectelor de mobilier și redarea in-game a materialelor.

Pentru studio, Project: Mara este o reorientare a fluxului creativ de care artiștii dau dovadă. Producătorii explică procesul acesta într-o serie de mini-documentare legate de noul joc. În principiu, tot ceea ce este ilustrat în fotografii va fi transpus și prezentat de-a fir a păr (pun intended) în mediul virtual. Asta depinde, totuși, de performanțele oferite de motoarele grafice și de soluțiile cu care dezvoltatorii vor veni.

Project: Mera nu are încă o dată de lansare, cu toate că producătorii au dat de veste că lucrează la titlul ăsta acum aproape un an. Între timp, mai dați și voi cu aspiratoru’ pe jos…

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button