GamingPC&ConsolesTech&IT

Ninja părăsește Twitch în favoarea lui Mixer

Microsoft repară cu bani ce nu putea altfel

În lunile trecute părea de parcă Microsoft pregătește obștescul sfârșit al serviciului său de streaming video Mixer, concediind un număr mare de oameni de la această divizie. Dar compania pare să fi avut alte planuri, planuri mult mai mari.

Nu sunt deocamdată disponibile detalii despre finanțele implicate, dar ne putem imagina că Microsoft l-a plătit pe popularul streamer Ninja o cisternă de bani pentru ca acesta să abandoneze Twitch în favoarea lui Mixer. Nu de alta, dar vorbim de un om care era plătit milioane de dolari pentru a promova jocuri, și câștiga lunar sume imense doar din streaming.

Probabil vă uitați la știre și vă întrebați de ce ar trebui să îi pese cuiva. Eh… poate nu este ceva extrem de important, dar prezintă o nouă fază a industriei de streaming. Foarte probabil am asistat la primul „transfer” de „jucători” de la o companie la alta. Este primul foc din ceea ce probabil se va transforma într-un război al obținerii de creatori de conținut exclusivi, ceva ce va fi destul de bun pentru creatorii în sine, deoarece nu vor trebui să se mai mulțumească doar cu a fi maltratați de Youtube.

Viitorul va fi foarte interesant.

[PC Gamer]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button