Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Nimbus Data dezvăluie cel mai mare SSD din lume: 100 TB

/
/
/

Cel mai mare SSD din lume vine într-un pachet surprinzător de banal – ExaDrive DC100 de la Nimbus Data, o unitate SSD de 100 TB, este ambalată într-un factor de stocare familiar, de 3.5″ SATA. Accentul acestei unități cade pe eficiență, nu pe viteză.

Este eficient din punct de vedere energetic (0,1 W / TB) și eficient din punct de vedere al spațiului. Nimbus spune că centrele de date își pot reduce cheltuielile pentru energie electrică, răcire și spațiu cu 85%, în comparație cu alte SSD-uri mari (cum ar fi SSD-ul de la Samsung de 30.72 TB). Nimbus estimează că un total al costului (cu tot cu unitate și cele necesare) pe o perioadă de 5 ani va fi cu 42% mai puțin per terabyte în comparație cu alte unități de același fel.

Unitatea nu este foarte rapidă – are o performanță simplă de citire / scriere de 500 MB/s și citire / scriere aleatoare a IOPS 100K. Scrierea aleatoare este mai bună decât cea oferită de Samsung, dar citirea este mult mai lentă. Vitezele secvențiale de citire și scriere sunt totuși destul de mici (drive-ul Samsung promite 2.100 MB/s și respectiv 1.700 MB/s).

ExaDrive DC100 vine cu o garanție de „rezistență nelimitată” de 5 ani și are un timp mediu între eșecuri de 2,5 milioane de ore. Dacă totuși este prea scump pentru nevoile voastre, Nimbus Data a lansat o versiune de 50 TB anul trecut.

Sursa

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

  1. „Dacă totuși este prea scump pentru nevoile voastre…”

    Cat de scump? Ca nu ati scris absolut nimic despre pret.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar