MORE

Nier Automata sosește pe PC luna viitoare

Platinum Games este un studiou binecunoscut pentru jocuri de acțiune excepționale, iar luna viitoare veți avea ocazia să jucați cel mai nou titlu al companiei chiar și pe PC.

Cel mai nou trailer al jocului a dezvăluit că varianta globală a jocului va fi disponibilă pentru Playstation 4 în ziua de 7 martie, iar pe PC va sosi prin Steam în ziua de 10 martie. Varianta de PS4 a lui Nier Automata are și un demo, dar nu vă pot spune cu siguranță dacă va fi o asemenea opțiune și pentru varianta de Steam a jocului. Nu va exista o variantă fizică a sa pentru PC.

Pentru cei care n-au avut până acum contact cu jocurile făcute de Platinum, trailer-ul de mai jos ar trebui să fie destul de explicativ. Acțiune, săbii, arme, locații bizare, personaje ciudate, inamici mai mari decât nivelul în sine, viteză și adesea o necesitate pentru un nivel mare de precizie.

Nier Automata face parte dintr-o franciză care a fost disponibilă până acum doar pe console, așa că dacă apar referințe la titlurile anterioare probabil nu veți înțelege nimic. Nu că asta ar conta când căsăpești roboți în stânga și în dreapta cu săbii impractic de mari.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button