GamingPC&ConsolesTech&IT

NieR: Automata: Game of the YoRHa Edition sosește pe PC

NieR: Automata: Game of the YoRHa Edition vine pe PC și PS4, potrivit unui rating de pe site-ul ESRB. Acest lucru probabil nu este genul de actualizare la care sperau jucătorii de pe PC.

În ciuda faptului că este unul dintre cele mai bune jocuri produse de Platinum – și probabil cel mai bun joc de acțiune din 2017 – portarea pe PC este, sincer, un pic cam ciudată, aducându-ne aminte de zilele când distribuitorii multi-platform se așteptau ca oamenii să fie fericiți și pentru simplul fapt că jocul este lansat pe acea platformă. Acest joc nu a primit un singur patch pentru PC, în afară de o actualizare pentru DLC care nu a rezolvat nimic.

Deși jocul a fost criticat pentru calitatea inferioară a portării sale pe PC, nimic nu s-a schimbat. Bine, aproape nimic – modders cum ar fi Kaldaien au făcut ceea ce Square Enix nu a reușit să facă până acum, dezvoltând un mod care abordează o mulțime de probleme ale jocului.

Anul trecut, în iunie și iulie, Nvidia și AMD au lansat niște drivere care aveau rolul de a repara o problemă, dar doar la atât s-a limitat suportul jocului pentru PC. În același timp, Square Enix a spus că lucrează pentru a rezolva mai multe probleme pentru versiunea de Steam a jocului. Nu a făcut-o nici până în ziua de astăzi.

Va rezolva această versiune GOTY problemele majore ale jocului? Probabil va fi mai mult o reîmpachetare împreună cu DLC, dar dacă aceasta va include și îmbunătățiri ale calității portării, atunci această versiune ar putea fi chiar una controversată. Sperăm că vom afla mai multe despre ceea ce conține în curând.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button