GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Nier: Automata a vândut peste 4 milioane de exemplare

De la lansarea sa în 2017, Nier: Automata a vândut peste 4 milioane de exemplare fizice și digitale, ceea ce reprezintă o evoluție destul de mare, dat fiind faptul că dezvoltatorul Platinum se afla într-o situație dificilă din punct de vedere financiar până să lanseze acest joc.

Este drept să spunem că jocul menține Platinum pe linia de plutire, a declarat designerul Takahisa Taura într-un video realizat cu această ocazie, și pe care îl puteți viziona la sfârșitul articolului.

Membrii echipei au postat mesaje și realizări artistice pe blogul Platinum pentru a sărbători evenimentul, cum ar fi poza de mai jos.

Nier Automata 4 mil

Producătorul Eijiro Nishimura a scris pe blog:

Cei doi ani de la lansarea lui Nier: Automata au trecut într-o o clipă, și în acești doi ani am atins vânzări de patru milioane de exemplare. Acesta este un număr cu totul nou în istoria PlatinumGames tocmai datorită fanilor săi care au continuat să ne sprijine pe noi și jocul Nier: Automata. Vă mulțumesc sincer!

În ciuda unui port slab pe PC, Nier: Automata este un joc care ne place și l-am putea numi chiar cel mai bun joc de acțiune din 2017.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button