PC&Consoles

Niantic s-a razgandit in privinta unor utilizatori Pokemon GO banati

Sa fie motivul pentru care Niantic indeparteaza aceste ban-uri numarul in continua scadere a jucatorilor? Este foarte posibil, jucatorii scazand de la o zi la alta, astfel Nintendo si Niantic sperand sa mai aduca inapoi in joc noi „numere”.

De mentionat faptul ca utilizatorii care au abuzat aplicatia si au folosit alte aplicatii precum FakeGPS isi vor pastra statutul de jucator banat, Niantic ridicand ban-ul doar celor care au fost „acuzati pe nedrept”.

Compania si-a cerut scuze cu aceasta ocazie, acuzand un exces de zel cand vine vorba de banarea utilizatorilor care foloseau boti sau scrapperi, asta ca sa nu mai vorbim de aplicatii 3rd party pentru a localiza pokemoni.

Niantic astfel face pasul inapoi, cel mai probabil realizand ca o baza de jucatori legitimi au fost banati pe nedrept. Totusi, se pare ca utilizatorii care au folosit conturi pe care au prins pokemoni folosind alte aplicatii isi vor pastra statutul indefinit, astfel daca ai fost banat pentru ca folosesti un FakeGPS, vei ramane pentru todeauna un cheater in ochii celor de la Nintic.

„Fiecare aplicație poate fi folosită de către creator ca o unealtă de colecție a datelor la nivelul utilizatorului final, adunând și trimițând în mod invizibil date către creator fără cunoștința utilizatorului” au scris Niantic. Aceste aplicații pot avea un efect similar celui al unui atac de tip DDoS asupra serverelor noastre”

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button