PC&Consoles

Niantic face un joc video Harry Potter folosind AR ca la Pokemon Go

Un joc video cu Harry Potter și universul său magic urmează să fie realizat de Niantic Labs, producătorul Pokemon Go. Jocul se va baza tot pe tehnologia AR și sper să vânăm creaturi magice și să ne luptăm cu Death Eaters pe unde apar, bagheta magică fiind, evident, telefonul.

Niantic Labs a avut mega-succes cu Pokemon Go, jocul a fost descărcat de sute de milioane de utilizatori și s-a jucat extrem de intens o foarte lungă perioadă. După care oamenii au început să se plictisească și să uite de el. Eu n-am avut niciodată mai mult de câțiva Pokemoni, bine, nefiind nici vreun mare fan al desenelor cu aceeași temă. În schimb ca fan Harry Potter, una din puținele titluri unde filmele sunt la fel de bune ca și cărțile, cred că voi juca mai mult timp noul joc. Dar mă îndoiesc că va avea succesul global al cărților și al filmelor Harry Potter.

De fapt, succesul Harry Potter a venit într-o perioadă în care lumea se îndepărtase de cărți și nimeni nu credea că se vor putea vinde și citi atâtea. Povestea a prins de la primul volum la modul că stăteam cu sufletul la gură un an de zile să vedem ce se întâmplă în următoarea carte din serie. Iar apoi, filmele, excelent realizate, personaje foarte bine conturate, aventură. Ce să mai, este în top alături de Lord of the Rings și Star Wars.

Pentru varianta integrală a articolului vizitați ComputerBlog.ro

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button