GamingPC&Consoles

NFS Underground 2 a fost recreat în Unreal Engine 4 de către fanii seriei

NFS Underground 2 este unul dintre cele mai iubite jocuri cu mașini din istorie, iar dragostea fanilor pentru acesta încă este vie. Proiecte precum cel despre care urmează să vorbim ne dovedesc asta, iar remake-ul jocului în Unreal Engine 4 este fix ce își doresc fanii seriei; așa că s-au pus pe treabă și au făcut ceea ce EA probabil nu va face niciodată. Iar întregul proiect este menținut de Ivan Novozhilov și comunitatea de modderi care îl mai ajută cu una-alta.

Remake-ul în Unreal Engine 4 include caracteristici care au făcut NFS Underground 2 un clasic al industriei, precum soundtrack-ul original, care se contopește cu schimbări specifice motorului grafic de la Epic precum grafica refăcută, un ciclu mai realist al vremii, texturi noi, mecanică de condus modificată, câteva schimbări ale sistemelor de nitro și turbo și multe altele.

NFS Underground 2 asa cum si-l doresc fanii

Acest remake este un omagiu adus jocului original și păstrează majoritatea elementelor pe care fanii le-au iubit la acest joc. Este foarte interesant de văzut cum un singur om, fără finanțarea celor de la EA, reușește să susțină un astfel de proiect. În același timp, creatorii jocului ne oferă versiuni remasterizate de proastă calitate ale unor jocuri mult mai noi, precum NFS Hot Pursuit din 2010. Versiunea regândită a acestuia a fost lansată în 2020 și nu a reușit să aibă impactul pe care și l-ar fi dorit EA.

Din nefericire, nu cred că vom apuca să jucăm remake-ul lui NFS Underground 2 în Unreal Engine 4. Motivul cred că este evident și mi-e greu să cred că EA nu își vor băga coada în acest proiect aruncând cu drepturi de autor în stânga și-n dreapta. Și mi se pare foarte ironic cum companii mari omoară proiecte de acest tip, iar când este rândul lor să ofere ceva comunității se face liniște și se fluieră a pagubă.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button