MORE

Nexus 5 2015 va fi produs de Huawei

Huawei se pare ca lucreaza la a doua generatie de Nexus 5 care urmeaza sa fie lansata la sfarsitul acestui an. Numele dispozitivului se pare ca va fi Nexus 5 2015 conform zvonurilor. Stirea soseste de la Gizmochina, care sustine ca directorul unei firme de marketing, Kevin Ynah, a confirmat  faptul ca Google va face echipa cu Huawei pentru a realiza Nexus 5 2015. Gizmochina sustine ca parteneriatul intre Google si Huawei este facut cel mai probabil pentru ca terminalul Nexus sa patrunda cat mai bine pe piata din China. Aceasta piata este momentan dominata de Xiaomi. Pretul pentru Nexus 5 2015 va fi in jur de 350 dolari, adica mai ieftin cu 300 dolari decat Nexus 6. Voi credeti ca este un lucru bun colaborarea intre Huawei si Google pentru urmatorul Nexus?

 

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

5 comentarii

  1. Cum spune si Mihai nu exista nimic concret, decat o banuiala a cuiva sau mai bine spus un zvon, cred ca un parteneriat bun ar fi fost intre Google si Nokia, cred ca asta ar fi un adevarat adversar pentru Apple. LG Nexus 5 am si eu si sunt extrem de multumit de el.

  2. Idem,il am de 2 ani si pot sa zic ca acest telefon ne va tine inca 2-3 . 🙂

  3. Daca vad Huawei Nexus 5 2k15 edition….Ar sa piarda 90% din cumparatori…serios cum sa mergi cu o firma care nu cunoaste snapdragon…cel putin Huawei lucreaza doar cu Mediatek…Asa ca „Rest In Peace Huawei”.Cel mai bine ar fi iara cu LG sau chiar si Samsung,as fi curios ce-ar iesi,sau poate cu cei de la HTC,sa avem un design super cu aluminiu.

  4. Get your facts right! Huawei face telefoane foarte bune CU snapdragon. Chiar și pe mid-range (check ascend g6)

  5. Dude…G6 are no name processor.Are 1 gb ram in 2014,si display de 245 ppi…Abia modelu 4g are snapdragon 400…deja snapdragon 400 e obosit..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button