Gaming

Titanfall devine free to play… in Asia!

Electronic Arts mai fac inca un pas inainte in piata Free to Play, din pacate doar in Asia pentru moment, dar sunt sanse ca EA sa aduca acest model si in America si Europa in viitorul apropiat, Titanfall fiind un joc bun, dar care nu s-a diversificat indeajuns cat sa concureze cu serii precum Battlefield sau Call of Duty, cu toate ca jocul in sine este extrem de satisfacator. Deci Titanfall va fi free to play, pentru inceput doar in Asia.

Nexon se pare ca este desemnat ca viitor partener al celor de la EA pentru a aduce Titanfall in Asia, conceptul de free to play acolo fiind total diferit de cel de aici, Nexon vizand tari precum Cambodgia, Thailanda, China, Japonia sau Coreea, tari in care jocurile Free to Play domina piata autoritar, fiind un model agreat de catre asiatici.

Modelul free to play pentru Titanfall pare sa fie strans legat de sistemul de burn card-uri, care cel mai probabil se vor transforma in dropuri saptamanale sau cutii de layout, Nexon avand prostul obicei sa introduca play time pentru arme si alte elemente, jucatorul putand acum sa cumpere timp si sa foloseaasca un anumit element de joc, precum o arma sau un Titan in cazul asta. Cine stie, poate Nexon introduce si niste arme noi, caz in care se poate dezvolta si o scena competitiva, daca, si numai daca, Nexon pastreaza un echilibru intre arme si se ghideaza dupa modelul Call of Duty, Respawn Entertainment facand parte din Infinity Ward, studio care a dezvoltat seria COD in trecut.

Articole asemanatoare

Back to top button