TECHCommunityMORERSS PaginaDeMedia

NEWYES Smart Pen iti digitalizeaza in timp real scrisul

Traim intr-o lume in care tehnologia este de o importanta maxima, iar scrisul de mana a fost inlocuit aproape in totalitate de taste si swipe-uri, Smart Pen de la NEWYES vrea sa combine cele doua lumi, cea a traditionalului cu cea a digitalului.

In contextul in care digitalizarea si editarea documentelor scrise de mana se face relativ usor, prin apllicatii de tipul Adobe Scan sau Notebloc, Smart Pen este o idee interesanta, oferita prin Popular Science. Practic, sistemul este compus dintr-un writing pad cu LCD, alaturi de un caiet traditional si de un stylus compus din doua elemente: partea cu „mircodots”, un fel de GPS pentru LCD, si partea cu o cerneala speciala pentru hartie.

Smart Pen functioneaza relativ simplu. Sistemul se conecteaza la un dispozitiv Android sau iOS si digitalizeaza in timp real ceea scrii sau mazgalesti. Ceea ce este pe writing pad va fi transferat pe telefon sau tableta. La asta se adauga si memorarea si transferarea notelor vocale.

Smart Pen

Smart Pen isi merita adjectivul din nume

Stylus-ul care face parte din Smart Pen functioneaza pe baza unei tehnologii „microdots”, asemanator unui GPS. Odata ce te-ai pus sa notezi pe pad-ul LCD, sistemul iti recunoaste scrisul si limba (dintr-o selectie de 71 de limbi) si iti transfera totul in telefon. Writing Paper-ul functioneaza asemanator, doar ca trebuie sa fii atent sa schimbi capul stylus-ului, conectand accesoriul corespunzator.

Notitele pot fi pastrate offline pe Smart Pen, gadget-ul avand o autonomie de 8 ore la utilizare non-stop. Acesta este compatibil cu iOS 9.0 sau mai nou si Android 5.0 sau mai nou si Bluetooth 4.2+. De mentionat este lipsa compatibilitatii cu Mac si Windows. Stylus-ul este confectionat din aluminiu, si poate avea „cerneala” albastra sau neagra. Pachetul este compus din stylus, cu rezerve pentru cerneala pentru hartie si capete de plastic pentru pad-ul LCD, alaturi de o coperta din piele care protejeaza ecranul si ii ofera un aspect elegant, ca de agenda.

Smart Pen

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button