GamingPC&ConsolesTech&IT

New World, viitorul MMO de la Amazon, dezvăluie acum câteva poze

New World, noul MMO al lui Amazon are acum mai multe de arătat acum, inclusiv unele medii impresionante și diverse, așa cum se vede în screenshot-urile de mai jos și pe cele de pe contul de pe Twitter al jocului.

De la păduri stranii la zone muntoase opresive, ne sunt arătate varietatea decorurilor oferite de New World. Peisajul mohorât din Damned Capital contrastează cu atmosfera caldă și familiară a unuia dintre avanposturi.

Deși conținutul este în mod clar un factor important în orice MMO, suntem de părere că diversitatea și detaliile în locații sunt importante.

New World promite o varietate de funcții diferite, de la crafting la lupte între clanuri, toate stabilite în această lume vastă și misterioasă. Nu există încă o dată de lansare, dar dacă doriți să aflați mai multe, vă puteți îndrepta spre site-ul oficial. Acolo, puteți, de asemenea, să vă înscrieți pentru closed alpha. Rețineți că primele două imagini sunt arta conceptuală și că restul sunt capturi din joc:

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button