Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

New Orleans s-a trezit peste noapte cu o statuie gigantica Pokemon

/
/
/

Uneori, unele persoane duc dragostea pentru un joc destul de departe. Mai ales daca discutam despre o franciza care numara deja doua decenii de existenta, cum este cazul Pokemon.

Mai adaugam si faptul ca lumea a fost in transa in ultima perioada, multi utilizatori transformandu-se in fanatici ai aplicatiei Pokemon GO, lucru care poate naste monstri… sau o statuie daca locuiesti in orasul New Orleans.

Nimeni nu stie care este proveninenta acesteia si se pare ca a aparut in cursul acestui weekend, fiind amplasata peste o fantana arteziana din centrul pacului din Lower Garden District.pickaciu

Statuia de bronz sta pe o baza de ciment pe care este inscriptionat #POKEMONUMENT, iar ceea ce este interesant este faptul ca statuia in sine a fost deja imbatranita artificial, cel mai probabil pentru a parea ca a fost de ceva vreme in parc.

Misterioasa aparitie se pare ca nu a trecut neobservata, multi locuitori si jucatori de Pokemon GO ai orasului venind sa viziteze statuia lui Pikachu gigantica din bronz.

Pana in acest moment autorul creatiei se pare ca nu a fost indentificat, totusi un om a aparut, inca neidentificat, care a afirmat ca a ajutat la instalarea obiectului. Se vehiculeaza cum ca autorul acestei lucrari este Banksy ART, un artist stradal care nu este la prima astfel de abatere artistica

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar