TECH

New Orleans s-a trezit peste noapte cu o statuie gigantica Pokemon

Uneori, unele persoane duc dragostea pentru un joc destul de departe. Mai ales daca discutam despre o franciza care numara deja doua decenii de existenta, cum este cazul Pokemon.

Mai adaugam si faptul ca lumea a fost in transa in ultima perioada, multi utilizatori transformandu-se in fanatici ai aplicatiei Pokemon GO, lucru care poate naste monstri… sau o statuie daca locuiesti in orasul New Orleans.

Nimeni nu stie care este proveninenta acesteia si se pare ca a aparut in cursul acestui weekend, fiind amplasata peste o fantana arteziana din centrul pacului din Lower Garden District.pickaciu

Statuia de bronz sta pe o baza de ciment pe care este inscriptionat #POKEMONUMENT, iar ceea ce este interesant este faptul ca statuia in sine a fost deja imbatranita artificial, cel mai probabil pentru a parea ca a fost de ceva vreme in parc.

Misterioasa aparitie se pare ca nu a trecut neobservata, multi locuitori si jucatori de Pokemon GO ai orasului venind sa viziteze statuia lui Pikachu gigantica din bronz.

Pana in acest moment autorul creatiei se pare ca nu a fost indentificat, totusi un om a aparut, inca neidentificat, care a afirmat ca a ajutat la instalarea obiectului. Se vehiculeaza cum ca autorul acestei lucrari este Banksy ART, un artist stradal care nu este la prima astfel de abatere artistica

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button