PC&Consoles

Neverwinter Nights este gratuit acum pe GOG

Marea vânzare de iarnă a început chiar în această secundă pe GOG, iar pentru a comemora evenimentul, puteți obține un joc gratuit pentru următoarele 48 de ore.

Neverwinter Nights Diamond Edition poate fi revendicat, gratuit, acum de pe acest serviciu. Jocul va fi al vostru pe veci și îl veți putea juca oricât doriți. Mai mult de atât, GOG a implementat iarăși acel sistem de experiență care vă va acorda alte jocuri gratuite dacă veți cumpăra lucruri în timpul promoției.

winter_sale_launch_en_1

Veți mai putea obține gratuit Shadow Warrior Classic Redux, Shadowrun Dragonfall Director’s Cut și Stasis. Toate jocuri grozave care merită măcar încercate.

Desigur, aveți parte și de reduceri mari de preț la cam toate titlurile de pe serviciu. Promoția aceasta se va încheia pe 10 decembrie. Cea cu Neverwinter Nights durează doar două zile.

[GOG]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

7 Comments

    1. Ești o maimuță lobotomizată care așteaptă să primească lucruri gratuite de pe Steam, că alte paltforme nu știi să le utilizezi. Neverwinter Nights e un joc clasic care și dacă e cumpărat la preț întreg merită pe deplin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close