PC&Consoles

Neverwinter Nights Enhanced Edition a fost anunțat

Dacă vreți să retrăiți zilele de glorie ale jocurilor Dungeons and Dragons… ar fi bine să vă apucați de Baldur’s Gate, Planescape Torment și Icewind Dale, dar dacă vreți să retrăiți zilele mai meh, veți putea face asta în curând prin Neverwinter Nights Enhanced Edition.

Jocul este acum în dezvoltare la studioul Beamdog și va fi lansat în viitorul foarte apropiat la prețul de 20 de dolari. Ce aduce varianta îmbunătățită a lui Neverwinter Nights? Suport pentru rezoluții mai mari, până la 4K, pixel shader, efecte de post-procesare și ambele expansion-uri ale jocului. Nu este clar dacă diversele module, precum Kingmaker sau Witches Wake vor fi incluse.

Important este că partea cea mai bună a jocului, componenta de multiplayer va fi din nou disponibilă pentru cei care vor să își retrăiască tinerețea, în campaniile minunate care puteau fi orchestrate de comunitate. Nu de alta, dar campania de bază a lui NWN era groaznică. Sigur, expansion-urile erau ceva mai bune, cu timpul. Al doilea în special era bun, din câte am înțeles, n-am apucat să îl joc din moment ce povestea sa se lega de primul expansion care nu începea prea bine.

Remasterizarea lui Neverwinter Nights foarte probabil a fost un procedeu ceva mai simplu față de cel al jocurilor D&D anterioare, din moment ce este deja făcut într-un motor 3D destul de modabil. Adică, The Witcher 1 și Neverwinter Nights împart aceeași tehnologie de bază.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button