MORE

Netropolitan – reteaua de socializare pentru oameni bogati

Netropolitan este de departe cea mai exclusivista retea de socializare de pe planeta. Iar daca ai buzunare adanci, si Facebook nu iti mai satisface nevoile, atunci aici gasesti, teoretic, ceea ce iti trebuie.

Netropolitan nu numai ca nu este accesibila pentru noi, muritorii de rand, dar pentru a te inscrie trebuie sa pletesti, in avans, 9000 de dolari pentru a te „socializa virtual” cu alti useri ai site-ului.

Gandit ca un fel de „Country Club pentru oameni cu bani” la Netropolitan are acces orice individ de peste 21 de ani si cu bani gramada. Ce inseamna asta? Pai in momentul in care te-ai inscris, ai virat banii si te-ai logat, esti automat prieten cu toata lumea de pe site. Poti vedea posturile fiecaruia, poti participa la grupurile exclusiviste si impartasi interese comune cu alti „useri ca tine”. Stiti voi, cum se intampla pe Facebook, HI5 sau orice alta retea de socializare.

James Touchi-Peters este creatorul retelei de socializare, iar fostul dirijor al orchestrei filarmonice din Minnesota si-a descris creatia ca fiind o „necesitate pentru un mediu in care sa discuti despre lucrurile fine din viata, fara sa fii judecat”. Pentru 9000 de dolari pe an cred ca pot face asta si pe Facebook! Dar pe Facebook ai reclame, nu ai tech suport 24 din 24 si nici „prieteni miliardari”.

Cu toate ca reteaua de socializare este inca in stadiul de dezvoltare, cei care se inscriu vor plati suma de 9000 de dolari initiala si anual inca 3000 de dolari pentru a ramane „in contact” cu prietenii. Asteptam cu interes un Twitter pentru bogati si un Instagram pentru milioanari, de la filarmonica din Minnesota. Sau cine stie… din Texas sau Wisconsin.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button