FilmeRSS PaginaDeMedia

Serialul Cuphead ajunge și pe Netflix, într-o adaptare foarte colorată și energică

Încă de la primele vești că Studio MDHR lucrează la Cuphead, lumea a fost impresionată de direcția artistică înspre care se îndreaptă acest omagiu al jocurilor de tip Metroidvania. Și, să fiu sincer, un astfel de titlu, alături de Hollow Knight și Blasphemous, este acel Metroidvania pe care l-ar juca orice obsedat de Dark Souls, adică eu și puținii oameni despre care restul lumii zice că n-au ce face.

În orice caz, Cuphead a atras privirile criticilor datorită graficii sale hand-drawn care imită desenele animate de la începutul secolului al XX-lea. Unde mai pui și că este extraordinar de dificil și uneori frustrant? Doar că artwork-ul său fantastic, personajele diverse și pline de viață și coloana sonoră excepțională au făcut din Cuphead un joc foarte interesant, poate chiar deosebit în unicitatea abordării sale.

Serialul Cuphead va păstra savoarea jocului

În cele din urmă, Netflix a ales să nu ignore această posibilitate și a decis să realizeze o adaptare pentru micile ecrane. Este vorba despre The Cuphead Show!, o comedie în care accentul se va pune pe unicitatea personajelor. Se va lansa pe 18 februarie și va consta în 12 episoade a câte 12 minute care îi vor urmări pe Cuphead și pe fratele său Mugman în aventurile lor de pe Insulele Inkwell. În cele din urmă, călătoria îi va aduce față în față cu Daredevil… Adică doar Devil, scuze…

Cuphead serial netlfix

Netflix a lansat aseară și un trailer full-length care ne oferă o mostră din ceea ce ne așteaptă când vom porni pe urmele lui Cuphead. E așa plăcut să vezi cum serialul păstrează același ton adus de materialul-sursă. Animații în sitlul clasic al anilor 1900, violență cartoonish foarte slapstick și personaje suprarealiste.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button