MOREPC&Consoles

Prima dovada ca NetherRealm lucreaza la Injustice 2 a ajuns online

NetherRealm s-au ocupat in special de update-uri si noi personaje pentru Mortal Kombat in ultima perioada. Cu toate ca pana in acest moment au existat cateva zvonuri cu privire la un posibil Injustice 2, nu a fost nimic concret sau ceva care sa primeasca atentia generala a fanilor, pana seara trecuta.

Un poster pentru Injustice 2 a ajuns online, alaturi de o serie de informatii de la Gamestop, un popular lant de magazine de jocuri, care atesta faptul ca titlul este deja in productie, informatiile in cauza indicand ca lanturile de magazine GameStop vor primi postere cu Injustice 2 ce reprezinta bonusuri pentru pre-comanda. Injustice 2

Acum, daca este vorba doar de postere pentru pre-comenzi sau mai este vorba si de alte goodies inca nu este clar. Cine stie, poate de data asta Batman o sa fie in spatele unui pre-order Bonus, poate chiar bossul de final! Cine stie! Nu este ca si cum in ultimul joc, NetherRealm nu l-au bagat pe Goro in spatele unui tarif.

Ce putem extrapola din poster totusi este destul de interesant, existand o referinta pasagera la Flashpoint, un moment in istoria DC in care Flash calatoreste in trecut si opreste moartea mamei sale, schimband astfel intreg peisajul DC. Adaugam la asta faptul ca urmatorul sezon din Flash s-ar putea sa fie corelat intr-un fel sau altul cu jocul si cu faptul ca WB doresc sa alinieze atat universul TV, cat si cel animat, cinematic si comics intr-o singura poveste coerenta si s-ar putea sa vedem o sinergie interesanta in acest Injustice 2.

De ce spunem asta? Pentru ca pe acest poster se regaseste un citat care spune: “Every Battle Defines You”, iar daca punem in balanta puterea lui Flash de a schimba linia temporala a universului DC si incapatanarea lui Batman de a-si pastra status quo-ul, este clar de ce aceste doua personaje se vor infrunta.

Cine stie, poate un spin-off al filmului animat „Flashpoint” recent aparut? Cert este ca o serie de informatii cu privire la Injustice 2 vor fi prezente la E3-ul de anul acesta.

Cert este ca Ed Boon, capetenie a studioului NetherRealm, nu a fost multumit de acest leak.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button