MORE

Netgear Arlo Pro – sistemul de supraveghere usor de instalat si de folosit

Securitatea locuintei trebuie luata in serios de oricine, iar Netgear a reusit sa simplifice extrem de mult montarea unui asemenea sistem.

Netgear Arlo Pro este compus dintr-o unitate receiver si doua camere complet wireless. Camerele functioneaza complet fara cabluri, acestea fiind alimentate de acumulatori reincarcabili. Punerea in functiune a sistemului Netgear Arlo Pro este extem de simpla, si dureaza maxim 10 minute.

Odata asezate suportii in perete, este foarte usor sa scoateti camera din suport, deoarece acesta este magnetic.

Autonomia bateriilor reincarcabile este de 6 luni, asadar nu trebuie sa va faceti griji cu o incarcare la jumatate de an.

Setarea pentru fiecare camera in parte se poate realiza fie de pe telefon fie din browser. Din telefon sau din browser aveti optiunea de a vedea si un feed live al camerelor.

Camerele nu inregisteaza tot timpul, aceastea avand senzori de miscare, si capteaza cate 10 secunde, fisierele se salveaza in cloud, asadar nu trebuie sa va faceti griji.

Camerele filmeaza la o rezolutie de 1280×720 pixeli, cu un unghi de vizualizare de 130 de grade.

Spre deosebire de modelul Arlo simplu, Netgear Arlo Pro are rezistenta la intemperii IP65, asadar poate fi amplasata afara in ploaie si zapada, fara ca aceasta sa se strice. Inca o aditie este posibilitate de 2 Way audio, camera integrand un difuzor si un microfon care va permite sa comunicati cu cel din fata camerei.

Smart Siren este o alarma care are o putere de peste 100 decibeli, alarma poate fi activata de pe telefon.

Nu trebuie sa va faceti griji pe timp de noapte, deoarece camerele sunt echipat cu senzori infrarosu care au o raza de actiune de 7.6 metrii, asadar spatiul poate fi complet intunecat. Receiverul dispune de doua porturi USB 2.0 la care puteti conecta un stick sau un HDD extern pentru stocare.

Sistemul cloud are un mod gratuit care salveaza datele pe ultimile sapte zile, si la care puti conecta pana la cinci camere.

Daca doriti puteti face un upgrade, iar pentru 11 Euro pe luna beneficiati de 20GB de stocare si salvarea datelor timp de 14 zile plus posibilitatea de a conecta pana la 16 camere.

Per total suntem foarte incantati de Netgear Arlo Pro care este prietenos cu bugetul si mai ales, pentru usurinta in utilizare.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button