PC

Netgear AirCard 810-Un hotspot LTE practic si versatil!

Netgear AirCard 810 este probabil cel mai rapid hotspot LTE portabil de pe piata. Compania produce ce ceva vreme hot spoturi dar acesta le intrece pe toate, Netgear AirCard 810 oferind viteze de pana la 600Mb/s pe LTE-Advanced 11. O viteza extrem de mare, tinand cont ca pe cablu unele companii ofera doar 500Mb/s, iar viteza maxima este de 1000Mb/s.

Din pacate modelul primit la test este v1, care suporta maxim 450Mb/s, adica LTE 9, dar, chiar si in aceste conditii, suntem multumiti de viteza. La exterior Netgear AirCard 810 are un design sobru, in partea de sus regasingu-se un ecran touch, un led pentru notificari si doua butoane, si ele capacitive. In partea laterala sus se regaseste butonul pentru power iar in partea de jos avem o mufa USB 3.0 si doua iesiri coaxiale pentru antene.
Hotspotul are si functie de router, acesta suportand pana la 15 dispozitive conectate simultan. Bateria din interior are o capcitate de 2930mAh si poate oferi pana la 11 ore autonomie. Bateria din AirCard 810 poate incarca si un dispozitiv extern cand activati functia Jump Boost.
Pe parte WiFi, acesta integreaza antene MiMo pe 2.4GHz si 5GHz. Wireless-ul este criptat din fabrica, acesta avand o parola generata aleatoriu, dar care poate fi schimbata, la fel si numele router-ului, pentru o utilizare mai usoara, aceste informatii fiind expuse pe ecranul principal. AirCard 810 poate functiona si ca wireless extender folosind WiFi Offload.
Am testat hot spotul folosind o cartela DigiMobil 4G. Din pacate viteza maxima de download nu a depasit 20Mb/s, cel mai probabil din cauza retelei 4G din zona noastra. Pe alte retele probabil ca vitezele sunt mai mari. Per total suntem incantati de functiile puse la dispozitie de catre acest dispozitiv, si il recomandam cu incredere daca sunteti in cautare de asa ceva. Netgear AirCard 810 este un dispozitiv versatil, care stie sa stie sa faca de toate si se poate dovedi extrem de util in situatii diverse, de la functia de router portabil pana la cea de extindere a retelei.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button