FilmeRSS PaginaDeMedia

Netflix pentru Android îi va lăsa pe utilizatori să vizioneze offline conținutul descărcat parțial

Netflix continuă seria de îmbunătățiri aduse platformei sale. De data aceasta. gigantul vine (tot) în sprijinul utilizatorilor Android care doresc să vizioneze conțiutul preferat în regim online. Funcția există de multă vreme, fiind o alternativă perfectă în cazul în care nu dispui de o conexiune constantă la Internet.

Această opțiune a mai fost retușată, primind și funcția de ștergere automată a episoadelor vizionate și înlocuirea acestora cu cele noi. De curând, Netflix a introdus și posibilitatea de a urmări seriale și filme descărcate parțial. Asta înseamnă că, dacă pui pauză descărcării sau conexiunea se întrerupe, acea porțiune din videoclip descărcată va putea fi accesată și vizionată, câtă vreme operezi de pe un smartphone sau o tabletă Android.

Odată ce conexiunea a fost restabilită, Netflix te va anunța de reînceperea procesului de descărcare a porțiunii rămase. Serialele și filmele descărcate parțial pot fi accesate din secțiunile „Download” și „Continue Watching”. În ceea ce privește introducerea pe dispozitivele iOS, Netflix menționează că va începe să testeze noua funcție în decursul lunilor următoare.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button