GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Netflix vine la E3

De câțiva ani lumea se tot întreabă care va fi „Netflix-ul jocurilor”, unii ar spune Google, alții ar spune Amazon, dar lumea nu a prea contat pe un lucru. Ar putea fi chiar Netflix.

Serviciul de streaming și-a anunțat prezența la ediția de anul acesta a Electronic Entertainment Expo, ceea ce înseamnă că vă puteți aștepta la câteva anunțuri marca Netflix la E3 în luna iunie.

Singurul lucru confirmat deocamdată ce va fi prezentat la E3 va fi următorul joc din seria Stranger Things, ce va coincide cu lansarea celui de-al treilea sezon din serial. Totuși, Netflix a ținut să menționeze foarte clar că nu va fi singurul lucru pe care îl va dezvălui în cadrul evenimentului, având propria sa mini-conferință numită „Aducerea la viață a serialelor voastre favorite: Transformând conținutul original Netflix în jocuri video”.

Este clar că sunt ceva planuri pentru extinderea pe acest segment, cel puțin într-o formă mai tradițională. Deocamdată nu pare de parcă Netflix va face pasul către a deveni în sine un serviciu de streaming pentru jocuri… asta dacă nu punem la socoteală serialele interactive ce sunt deja prezente pe serviciul de streaming.

Mai multe detalii vom ști la E3, ce se desfășoară între 11 și 14 iunie pentru publicul larg, conferințele mari de presă și evenimentele paralele începând din ziua de 7 iunie.

[Overclock 3D]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button