FilmeRSS PaginaDeMediaȘtiri IT

Netflix va scadea calitatea video datorita epidemiei de coronavirus

Netflix a anuntat ca va reduce temporar calitatea video pentru a elibera din presiunea pusa pe retelele din toata lumea. Platforma gazda pentru show-uri precum Stranger Things si Breaking Bad va scadea bitrate-ul de streaming. Aceasta masura vina in urma cererilor din partea lui Thierry Breton, European Commissioner.

Europa va fi afectata de acesta decizie, insa Marea Britanie este posibil sa fie scutita. Netflix preconizeaza ca aceasta miscare va scadea traficul pe platforma cu 25%, insa au asigurat clientii ca vor livra un serviciu de buna calitate.

In urma discutiei dintre comisarul Thierry Breton si Reed Hastings despre situatia dificila cauzata de coronavirus, Netflix a decis sa reduca bitrate-ul tuturor stream-urilor din Europa, timp de 30 de zile.

Estimam ca aceasta decizie va reduce traficul de pe retelele Europene cu 25 de procente, in timp ce asigura un serviciu de buna calitate pentru clienti.

Masurile de distantare sociala care au fost necesare in lupta cu coronavirusul au crescut cererea si au fortat retelele din toata lumea.

Acum sunt foarte curios cum se va traduce pe limba noastra. Romania nu are problemele Europei cand vine vorba de vitezele retelelor, insa aceasta decizie cel mai probabil ne va afecta si pe noi. Sau poate vreo minte luminata o sa inteleaga ca la noi nu e nevoie de nici un fel de scadere de bitrate.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button