FilmeGaming

Netflix va produce un film BioShock

Al treilea joc din serie este mereu ăla mai prost, viața la ultimul etaj al blocului este grea și filmele bazate pe jocuri sunt dezastruoase. Astea-s primele preconcepții care-mi vin în cap în timp ce mă joc Far Cry 3 în apartamentul meu de la etajul 15 din 15 și citesc despre cum Netflix colaborează cu Take-Two pentru a produce un film BioShock.

Conform The Hollywood Reporter, cei de la Netflix vor să colaboreze cu Take-Two și Vertigo Entertainment pentru a crea o serie de filme. Se pare că eforturile acestora țintesc către „un potențial univers cinematic”. Iar ăsta din urmă are un oarece sens, ținând cont de natura multiversală a lui BioShock Infinite.

Nu este pentru prima dată când BioShock este pe radarul companiilor de la Hollywood. Acum mult timp, prin 2009, Gore Verbinski urma să producă un film bazat pe jocul celor de la 2K. Din nefericire, proiectul a picat deoarece era prea ambițios. Regizorul din spatele filmelor Pirații din Caraibe a vorbit despre proiectul care ar fi putut fi:

Este un film cu rating R. Am vrut să-l păstrez R-rated, am simțit că se potrivește și era un film scump. Urma să creăm o lume masivă și nu vorbim despre o lume în care putem pur și simplu să mergem într-o locație și să filmăm. Ar fi trebuit să creăm un întreg univers întunecat. Cred că într-un final, combinația dintre preț și rating era prea riscantă.

Sunt curios de forma pe care ar putea-o lua un film BioShock, mai ales că Netflix a reușit să bată mitul. Ne-au dovedit asta prin adaptările seriilor The Witcher și Castlevania și sunt extrem de încântat că au decis să-și îndrepte atenția spre una dintre seriile mele favorite. Tot ce vreau să văd acum este un Big Daddy creat fără CGI și deja o să mă cucerească.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button