MOREȘtiri IT

Netflix va avea un episod interactiv din Black Mirror

Acum că studioul Telltale a dat faliment, cei care vor să aibă parte de povești interactive se vor putea îndrepta către Netflix, pentru că serviciul de streaming pare să se îndrepte în această direcție, conform veștilor care circulă în ultima vreme prin internet.

După ceva experimente cu realizarea de conținut interactiv, dedicat copiilor, Netflix va face un pas destul de mare prin construirea unui episod din seria Black Mirror cu o poveste care va fi modelată de către public. Cei care privesc episodul cu pricina vor fi confruntați cu alegeri pe parcursul său, care cu siguranță vor avea un soi de subtext întunecat, fiind vorba de un serial care în general merge în direcții destul de sumbre.

Netflix nu pare de parcă se va opri aici, din moment ce urmează să își facă apariția o serie bazată pe Minecraft, creată în colaborare cu Telltale, care va implica abilitatea de decide ce se întâmplă.

Dacă experimentele acestea vor avea succes, am putea vedea mai multe seriale și chiar filme care merg pe calea interactivă. N-ar fi tocmai o noutate, din moment ce un joc FMV pe care îl puteți juca pe Steam, Late Shift, a fost la un moment prezentat într-un cinematograf, păstrând intactă componenta de alegere.

Astfel, am fi în situația în care nu jocurile se transformă în filme/seriale, ci serialele/filme se transformă în jocuri… jocuri de prin 1993.

[Bloomberg]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button