Telefoane

Netflix suportă acum HDR pe Galaxy Note 8 și Xperia XZ1

Deși avem de ceva vreme ecrane pe telefoane ce suportă din plin HDR10, Netflix nu prea se grăbește să adauge suport pentru toate. Dar cel puțin lista cea nouă de dispozitive suportate include câteva nume noi.

Serviciul anunță că streaming video în format HDR este acum disponibil pentru Samsung Galaxy Note 8 și pentru Sony Xperia XZ1. Acestea se alătură celorlalte telefoane pentru care funcția aceasta este deja suportată: LG V30 și Sony Xperia XZ Premium. Nu este o listă lungă.

Mai important, nu este o listă care să includă Samsung Galaxy S8, ceva ce tot pare puțin cam bizar, din moment ce telefonul are un ecran construit pe aceeași tehnologie ca cel al lui Galaxy Note 8. Ambele au suport deplin pentru HDR, însă Netflix nu pare să se grăbească să adauge opțiunea de-a viziona conținut în acest format de pe modelul cu pricina.

Ce e drept, Netflix tinde să fie ceva mai lent cu adopția de tehnologie nouă, abia recent permițând streaming în 4K pe PC… deși în acest caz nu este pentru că hardware-ul n-ar fi destul de puternic, ci din cauza DRM-ului.

[Android Police]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button