MORETech&IT

Netflix se teme de Fortnite

Ai crede că teama principală a celor de la Netflix ar fi creșterea în popularitate a competitorilor, precum Amazon Prime Video sau HBO Go, dar în cea mai recentă scrisoare dedicată acționarilor, conducerea serviciului a identificat o altă amenințare principală… Fortnite.

Conform cuvintelor exacte din scrisoare: „Ne întrecem cu (și pierdem lui) Fortnite mai mult decât cu HBO”.  În scrisoare este citat un incident în care Youtube a fost nefuncțional pentru câteva minute pe parcursul lunii octombrie, timp în care traficul serviciului a crescut în mod însemnat.

Ce e drept, puteți găsi pe Youtube lucruri mult mai variate decât pur și simplu Fortnite, cum ar fi filme întregi care cumva nu au fost detectate de infamul algoritm de copyright. Totuși, scrisoarea a numit direct cel mai mare joc al momentului, așa că poate au date suplimentare despre cele mai populare clipuri de Youtube din acea perioadă… dar mai probabil era Fortnite era folosit în mod sarcastic. Nu de alta, dar jocul și serviciul de streaming tind să atragă sectoare din public ce nu prea se suprapun atât de mult… deocamdată.

Netflix deja are un serial interactiv bazat pe Minecraft, creat cu ajutorul defunctului studiou Telltale Games, așa că probabil i-a trecut cuiva prin minte ideea de a crea un soi de adaptare după popularul joc al celor de la Epic Games.

[Digital Trends]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button