MOREȘtiri IT

Netflix clarifică situația prețurilor

Netflix a emis o declarație oficială referitoare atât la apariția unui nou tip abonament, la prețul de 15 euro, care preia caracteristici disponibile anterior la abonamentele mai ieftine, precum și despre modificarea abonamentelor existente.

În mod continuu testăm lucruri noi la Netflix și aceste teste au durate variabile de timp. În acest caz, testăm prețuri și caracteristici ușor diferite pentru a înțelege mai bine cum valorifică utilizatorii Netflix. Nu toată lumea va vedea acest test și este posibil să nu oferim elementele specifice incluse în test tuturor membrilor noștri

Așa că cei care s-au trezit astăzi cu opțiunile dorite mutate la noul abonament se pot liniști cu gândul că probabil prețul va reveni la normal.


 

Mai țineți minte când puteați pune mână de la mână vreo șase oameni vreo doi euro pentru un cont de Netflix la care vă puteți uita cu toții? Eh, va trebui să cotizați ceva mai mult, fiindcă prețul a crescut.

Nu tocmai pentru abonamentul în sine, ci pentru privilegiul de-a putea accesa Netflix simultan de pe mai multe ecrane. Compania anunță că testează praguri noi de abonament pentru serviciul de video streaming, prin adăugarea opțiunii Ultra și modificarea detaliilor abonamentelor existente. Ce exact s-a schimbat diferă de la o regiune la alta.

Noua opțiune este practic identică, la noi, cu ce era până acum Premium. Doar că are un preț de 15 euro. Premium încă există, doar că în loc de 4 ecrane simultane pe care se poate face streaming, numărul a fost redus la doar două. Iar Standard și Basic sunt acum limitate la un singur ecran.

În meleaguri ceva mai pestrițe, opțiunea Ultra este mai scumpă cu 2 euro și include suport pentru conținut HDR, care deocamdată nu pare să fie existent în zona noastră din Mordor.

Update: Am fost informat că HDR este inclus în regiunea noastră în Ultra HD, așa că deocamdată nu pare că plătim în plus pentru asta.

Update 2: Alți utilizatori raportează același număr de ecrane pentru Premium și Ultra, dar listarea separată a opțiunii HDR în Ultra.

Puteți vedea mai jos o comparație.

Abonamentele de Netflix disponibile pe 20 iunie, când am făcut poza:

Și cele disponibile acum:

Update 2:

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Nu vi se pare ca e tilul putin gresit ? adica mai mult …

    Mai țineți „mintea” când puteați pune mână de la mână vreo șase oameni „vreo euro” pentru un cont de Netflix la care vă puteți uita cu toții? Eh, va trebui să cotizați ceva mai mult, fiindcă prețul a crescut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button