MORE

Serviciul Netflix Romania este acum disponibil oficial

Netflix Romania a fost lansat oficial, iar cei care tot asteaptau o metoda legala prin care sa vada seriale precum Daredevil sau Narcos au acum aceasta posibilitate.

Seara trecuta, Netflix si-a anuntat extinderea in mai bine de 100 de tari, acoperind in acest moment aproape intregul glob. Practic, tot globul, mai putin Siria, China si, din cate se pare, Crimeea.

Preturile pentru Neflix in Romania sunt cam aceleasi ca in restul Europei si alte 120 de tari de pe mapamond. Serviciul ofera acces deplin la tot continutul sau, indiferent de ce fel de abonament luati. Diferentele tin mai mult de calitatea imaginii si de numarul de dispozitive pe care puteti vedea simultan continutul.

Pentru 8 euro pe luna aveti acces doar la fisiere video in calitate standard care pot fi vizionate pe un singur ecran. Pentru 10 euro aveti fisiere HD vizionabile pe doua ecrane. Iar pentru 12 dolari aveti acces la continut in 4K, vizionabil simultan pe 4 ecrane.

Grila de pret Netflix Romania - Ce preturi are Netflix in romania

Orice abonament facut la Netflix Romania include si o luna gratuita, alaturi de optiunea de-a anula in orice moment subscriptia.

Va invitam sa vizionati articolul nostru despre cum poti sa gasesti filme pe netflix mai usor.

[Netflix]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button