CommunityMOREȘtiri IT

Netflix renunță la recenziile utilizatorilor

Recenziile utilizatorilor pe Netflix vor deveni în curând un lucru din trecut. Potrivit unei știri de pe CNET, compania va elimina recenziile utilizatorilor de pe serviciul său începând din această vară. Procesul de eliminare se va întâmpla în etape: până la 30 iulie, nu veți putea scrie recenzii noi pentru emisiuni și filme la serviciul de streaming. Până la jumătatea lunii august, nici măcar nu veți mai putea citi recenziile utilizatorilor deja existente.

Potrivit unui e-mail al companiei, recenziile utilizatorilor au avut parte de „un declin în utilizarea lor pe parcursul timpului”. Prin urmare, Netflix anulează recenziile scrise, iar compania a declarat că a „notificat membrii care au folosit recent funcția”.

Recenziile utilizatorilor – atât capacitatea de a le scrie cât și de a le citi – au fost limitate la versiunea desktop a lui Netflix. Recenziile pentru emisiuni individuale și filme nu au apărut în nicio aplicație a Netflix, dar utilizatorii puteau evalua programele pe site și apoi să adauge comentarii scrise.

Această eliminare vine aproape la un an după ce Netflix și-a înlocuit sistemul de rating de cinci stele în aplicațiile sale cu un sistem mai simplu de tip „thumbs up / thumbs down”. Compania susține că noul sistem este mai ușor de folosit și că produce și recomandări personale mai precise pentru spectacole și filme. De asemenea, ar putea determina telespectatorii să vizioneze mai mult conținut. Potrivit unei știri de pe Variety, Netflix a înregistrat o creștere cu 200% a rating-ului utilizatorilor cu sistemul „thumbs up / thumbs down” în timpul testelor.

Această veste vine în același timp în care Netflix testează un nou nivel de abonament – Ultra – în Europa. Planul ar permite unui cont să transmită în același timp conținut Ultra HD la patru dispozitive și ar avea prețul de 16,99 euro.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button