MORE

Netflix prezinta butonul oficial de Netflix & Chill

Netflix & Chill este unul dintre cele mai populare Meme-uri in acest moment pe internet, fiind si ceva conotatii sexuale ici si colo! Totusi, pana la urma este vorba de umor si ironie… nu? Evident ca da! Netflix and chill ce inseamna? SEX!

Din cand in cand mai suntem intrebati: „Ce inseamna Netflix and chill?”

Ei bine, la noi in Romania, este oarecum echivalent cu a invita pe cineva atragator sa va prefaceti a va uita impreuna la un film. In dormitor.

Cu toate astea, compania a luat aminte si si-a propus sa ajute publicul sa realizeze un buton de Netflix & Chill, pe care toata lumea il poate construi. Bine, toata lumea care are un cont de Netflix… pentru ca la noi in tara acest serviciu de streaming video nu este accesibil… teoretic. Asta pana nu iti dai seama ca poti sa iti faci un cont folosind o ruda din State. Dar asta este o cu totul alta poveste. Cert este ca Netflix si-au gasit o noua metoda de a-si promova brand-ul folosind un meme popular si mai ales simtul umorului. Lucruri pe care l-au mai facut in trecut, dar acesta pare un pic mai practic comparativ cu alte campanii, butonul avand atat valoare umoristica, dar si practica, oferindu-i utilizatorului un motiv in plus sa se laude ca „l-a facut singur”, dar si cu faptul ca are simtul umorului.

Cine cunoaste meme-ul o sa inteleaga ultima propozitie! Cine nu… ei bine, nu o sa stam sa o explicam, dar o sa spunem ca aplaudam initiativa Netflix.

[Netflix]

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button