GamingȘtiri IT

Netflix pregătește un serial Resident Evil

Conform unui raport al celor de la Deadline, apărut cu puțin înaintea lansării celui mai nou joc Resident Evil, se pare că Netflix lucreză de zor la un serial plasat în același univers. Știrea nu a fost însoțită de un anunț oficial ori despre informații privind data lansării. Potrivit raportului, Constantin Film, același studio care s-a aflat în spatele mai multor filme Resident Evil între 2002 și 2016, se află și la conducerea noii serii. Detaliile sunt deocamdata destul de vagi, fără să fie vehiculate nume de regizori ori scenariști, dar este de așteptat ca serialul să aprofundeze universul conturat în jocuri, cu Umbrella Corporation ca punct central.

Portofoliul de seriale inspirate din jocuri al celor de Netflix se va mări astfel cu încă un titlu de rezonanță, Resident Evil alăturându-se unor nume precum Castlevania, Carmen Sandiego și o serie aflată în curs de dezvoltare bazată pe cărțile The Witcher.

Cât despre popularitatea jocurilor, cel mai nou din serie, Resident Evil 2 Remake, abia a apărut pe piață și se bucură de un succes răsunător printre critici și mai ales printre fani. Capcom, compania care deține proprietatea intelectuală, a confirmat deja primul DLC pentru joc și este de așteptat să continue dezvoltarea unei serii emblematice pentru gameri.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button