PC

Netflix merge acum în 4K pe plăcile GeForce

Am o veste bună pentru cei care au un abonament de Netflix de 12 euro, dar nu dispun de un procesor Kaby Lake, de acum puteți vedea serialele preferate în 4K fără unul.

Nu pentru că Netflix ar fi renunțat la DRM și a încetat să își trateze clienții ca potențiali criminali, în conformitate cu cerințele studiourilor mari și corporațiilor multi-media semi-malefice, ci pentru că limitările de DRM au fost relaxate, puțin.

Cel mai nou driver al plăcilor video GeForce oferă suport pentru DRM-ul serviciului Netflix pe toate modele echipate cu un GPU Pascal. Driver-ul este disponibil deocamdată doar celor care fac parte din programul Windows Insider, dar ar trebui să fie în curând la îndemâna tuturor.

Desigur, nu este vorba doar de o limitare de DRM la nivel software, așa că tot veți avea nevoie de un monitor care incorporează standardul HDCP 2.2. În cazul în care aveți două monitoare conectate, iar unul nu are HDCP 2.2, veți fi limitați la doar Full HD.

Însă dacă dispuneți doar de un singur monitor și măcar de un GTX 1050, atunci vă puteți bucura de Netflix în 4K, fără un procesor Kaby Lake. Probabil tot veți avea nevoie de windows 10.

[Nvidia]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button