FilmeRSS PaginaDeMedia

Netflix lucrează la un film bazat pe scandalul Reddit-GameStop

În ziua de azi, să faci bani din orice este ușor, la fel cum este foarte ușor să faci filme pe orice temă. „Cine? Netflix? Aaaa, entitatea aceea care înrobește spiritele și ciorapii cu economii ai consumatorilor?” zic eu, în timp ce aprind râșnița ca să mai bag un episod din Bojack Horseman.

În urma evenimentelor recente care au făcut ca Internetul să explodeze cu informații și meme-uri legate de atacul de noapte al lui Vlad Țepeș din vara lui…Adică atacul lui Reddit care a atras după sine GameStop-ul, Netflix a copt o idee. Hei, am făcut filme despre tot felul de aberații, inclusiv unul în care cineva a făcut schimb de orificii și alte drăcii de genul…

De ce să nu facem și un film despre Reddit și GameStop? Haaa? În cele din urmă, ca să dea viață proiectului, Netflix vrea să ceară ajutorul lui Mark Boal pentru script, iar singurul actor confirmat până acum este Noah Centineo (To All The Boys I Loved), care va juca un rol major.

Netflix nu este singurul care urzește un astfel de plan. Un serial asemănător se află deja în producție. Titlul acestuia este To The Moon, aluzie la citatele des regăsite pe r/WallStreetBets atunci când vine vorba de o creștere bruscă a prețurilor pe piață (stock market sau ceva de genul, nu știu, nu mi-am dat licența pe economie). Serialul este produs de Pinky Promise, un nume relativ nou în industrie.

Iată o chestie interesantă. Atât filmul Netflix, cât și serialul, se vor alătura unui proiect achiziționat recent de către MGM. Proiectul în sine este încă un film despre drama Reddit, bazat pe o carte în proces de scriere.  Autorul Ben Mezrich se va ocupa de carte, iar MGM a șutit deja drepturile pentru ecranizare.

Așadar, avem O Sfântă Treime care ne arată că 2021 se alătură anilor cu cele mai dramatice/populare/stupide/profitabile evenimente. Artă de dragul artei, sau ce te faci când însăși existența umană este ca un film tragi-comic regizat de Edgar Wright?

 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button