Filme

Netflix va lansa un serial animat bazat pe jocurile Tekken

Autor: Matei Pană

După ce Netflix au adus pe platforma lor seriale bazate pe jocuri cum ar fi Arcane (bazat pe lumea din League of Legends) sau The Witcher, vom avea o nouă serie care se bucură de o adaptare în format de serial. Este vorba despre Tekken: Bloodline, o animație bazată pe binecunoscuta serie de fightere de la Bandai Namco.

Serialul va apărea în 2022 și va urmări povestea personajului Jin Kazama, pe care fanii seriei l-au văzut (dar și jucat) pentru prima dată în Tekken 3, joc apărut în 1996. Kazama pornește într-o misiune pentru a-și răzbuna mama, care a fost învinsă în lupta cu un demon. Jin se duce la bunicul său, Heihachi Mishima (principalul villain al seriei Tekken), pentru a se antrena cu acesta. Spre sfârșitul trailer-ului, fanii seriei pot observa câteva personaje familiare precum Kazuya Mishima, Leroy Smith, King, Jun Kazama și Paul Phoenix.

Tekken 6 a fost primul meu joc pe PlayStation 3 dar și primul meu contact cu jocurile fighter. Din moment ce o bună perioadă de timp nu m-am dezlipit de el, pot spune că aștept cu nerăbdare serialul.

Contributors

Pe lângă echipa noastră uzuală de tocilari, colaborăm punctual cu diverși redactori și freelanceri la fel de pasionați ca și noi în ceea ce privește jocurile, gadget-urile și tehnologia, în general. Materialele scrise de aceștia sunt marcate cu denumirea Contributors și sunt evaluate cu atenție, pentru a ne asigura că vă oferim informații corecte și conținut de calitate, la standardele Zonei.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button