MobileGaming

Netflix va dezvolta trei noi jocuri pentru telefon, printre care și un FPS

Autor: Matei Pană

În curând, abonații Netflix vor putea încerca trei jocuri noi pentru telefon, acestea urmând să fie disponibile atât pe telefoanele cu Android cât și pe cele cu iOS.

This Is A True Story este un joc educațional de tip role-play, făcut de Frosty Pop în colaborare cu Charity: Water. Netflix spun că aici este vorba despre o poveste adevărată despre eforturile unei femei din Africa Subsahariană de a face rost de apă pentru familia sa. Shatter: Remastered este o versiune nouă a jocului arcade omonim lansat prima oară pe PlayStation 3 în anul 2009. Into The Dead 2: Unleashed este o combinație între genurile first person shooter și runner unde scopul este să supraviețuiești unor wave-uri de zombi.

Netflix și-a format deja o colecție de jocuri pentru telefon

Netflix a început să lanseze jocuri pentru telefon către publicul larg în luna noiembrie a anului trecut, printre titlurile existente regăsindu-se Asphalt Extreme (care inițial a fost lansat în 2016 dar a fost scos apoi de pe app stores), un spinoff League of Legends și două jocuri bazate pe serialul Stranger Things: Stranger Things: 1984 și Stranger Things 3: The Game.

Interesul pe care Netflix îl au pentru jocuri nu se oprește aici. Aceștia au achiziționat Next Games și Night School Studio, deci cel mai probabil ne așteaptă o multitudine de jocuri pe această platformă.

 

Contributors

Pe lângă echipa noastră uzuală de tocilari, colaborăm punctual cu diverși redactori și freelanceri la fel de pasionați ca și noi în ceea ce privește jocurile, gadget-urile și tehnologia, în general. Materialele scrise de aceștia sunt marcate cu denumirea Contributors și sunt evaluate cu atenție, pentru a ne asigura că vă oferim informații corecte și conținut de calitate, la standardele Zonei.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button