MobileFilmeGamingRSS PaginaDeMedia

Netflix Games prinde viață – Care sunt primele titluri disponibile și cum te poți juca?

Gigantul streaming a venit cu o decizie îndrăzneață atunci când și-a deschiz propria divizie de gaming. Netflix Games pare a fi răspunsul agresiv în fața lui Apple Arcade, iar celebra platformă începe să-și deschidă porțile în tot mai multe regiuni.

Inițial, acest experiment al Netflix a fost disponibil într-o formă rudimentară în Polonia, Italia și Spania, dar pe măsură ce procesul de dezvoltare accelerează iar forța de lucru este asigurată, tot mai mulți utilizatori se vor putea bucura de titluri bazate pe producțiile originale regăsite în catalogul companiei.

Cum poți instala jocurile oferite pe Netflix Games?

Dacă ești eligibil (momentan nu am văzut opțiunea disponibilă în România), odată ce intri în aplicația Netflix vei observa secțiunea Games. Acolo îți sunt prezentate primele jocuri lansate de companie. Procesul este foarte simplu: selectezi titlul dorit, pe care îl vei instala prin intermediul magazinului de aplicație aferent (vezi Play Store). Odată instalat, îl vei putea juca direct din aplicația Netflix.

Serviciul de jocuri nu este o entitate separată și nici nu se percep costuri suplimentare pentru utilizarea sa. Dacă ai deja o subscripție de Netflix nu mai trebuie să faci nimic altceva. Cu toate acestea, este important să știți că vă puteți juca momentan doar pe dispozitivele Android, căci versiunea pentru iOS se află încă în dezvoltare. Unele jocuri vor putea fi jucate doar pe o conexiune permanentă la Internet, însă altele vor fi disponibile inclusiv online. La fel ca în cazul subscripției în sine, fiecare profil al fiecărui utilizator de pe contul respectiv va putea juca simultan titlul dorit, cu limita de rigoare impusă de tipul abonamentului selectat.

Ce titluri sunt deja disponibile?

Serviciul este încă tânăr, deci oferta de jocuri este oarecum limitată, până când întregul segment va fi pus pe picioare. Astfel, veți putea încerca Stranger Things: 1984Stranger Things 3: The GameShooting HoopsCard Blast și Teeter Up.

După cum spuneam, Netflix are planuri mari pentru această arie. Studiouri vor începe să fie achiziționate, dezvoltatori vor fi puși la treabă, toate acestea pentru a ne oferi un nou mod de a experimenta serialele și filmele noastre preferate. Personal, aș fi interesat de o adaptare Dark sau Altered Carbon și nu cred că gigantul duce lipsă de potențial,

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button