MORE

Netflix este disponibil in 130 de tari noi

Saptamana aceasta, serviciul de streaming video Netflix si-a extins acoperirea la aproape intregul mapamond.

Extinderea serviciului cu o astfel de viteza a fost neasteptata. Dupa infiintarea sa in SUA, Netflix s-a extins prima data doar intr-o singura tara, Canada, dar acum au fost acoperite mai bine de 130 de tari intr-o singura miscare.

La sfarsitul anului trecut, serviciul era disponibil doar in Europa de Vest, America de Nord, America de Sud, Japonia si Australia, iar acum s-a extins complet in toata Africa, Europa, Orientul Mijlociu si o parte insemnata din Asia. Singurele regiuni pentru care inca nu exista acoperire sunt China, Siria si Peninsula Crimeea.

Netflix
Acoperirea Netflix din 2015

 

Netflix
Acoperirea Netflix din 2016

In consecinta, serviciul este acum disponibi si pe teritoriul Romaniei, aducand o nota de normalizare binevenita pentru disponibilitatea legala a contintului de divertisment, pana romanii ducand lipsa de o solutie eficienta care sa ofere o biblioteca la fel de variata, dar mai ales actuala.

Pe langa un numar mare de seriale, filme si documentare provenite de la studiouri si televiziuni felurite de peste ocean, Netflix mai are si propriile productii de succes, precum serialele House of Cards, Daredevil, Narcos sau Jessica Jones. Iar succesul continuu al serviciului va asigura dezvoltarea pe viitor a mai multor astfel de proiecte.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button