MORE

Netflix dispare din motorul de cautare al MPAA

Organizatia care ar trebui sa se asigure ca publicul nu pirateaza filme sau seriale pare sa depuna ceva efort pentru a se asigura ca publicul pirateaza filme sau seriale.

MPAA, entitatea semi-malefica menita sa reprezinte interesele corporatiilor multi-media lipsite de empatie, a lansat cu doi ani in urma un motor de cautare nou. Acesta se numea WhereToWatch si era disponibil doar in SUA, dar macar era practic… pentru o vreme.

Motorul de cautare in mod spontan nu mai listeaza Netflix printre rezultatele sale. De ce? Aparent pentru ca Netflix nu mai este un partener de afaceri pentru MPAA, asa ca de ce sa ghidezi publicul catre o solutie legala de vizionare a continutului cand poti fi meschin.

Pe cat de util ar fi fost acest motor de cautare, devine destul de evident ca un astfel de proiect nu poate functiona pe termen lung, dintr-un motiv simplu. MPAA si organizatiile similare sunt fundamental malefice sau in cel mai bun caz semi-malefice, pline de oameni care sunt interesati mai mult de a isi trage reciproc teapa, decat de a servi creatorii sau publicul. In alte cuvinte, sunt ca un guvern, unul neales, cu autoritate suprema si cu putere infioratoare asupra drepturilor.

[Torrentfreak]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button