TECH

Netflix consolideaza restrictiile geografice iar serviciile de deblocare nu pot face nimic

Restrictiile geografice fac din Netflix un serviciu destul de capricios cu ai sai clienti, compania uitand ca atunci cand interzici accesul, la ceva, pentru care in esenta ai platit, incurajezi pirateria.

Popularul serviciu de streaming, prezent si la noi in tara, se pare ca este decis sa isi consolideze politicile de vizionare geografice, din acest motiv nu avem o groaza de seriale, in baza unor deal-uri de distributie interne.

Asta nu inseamna ca userii nu au incercat sa treaca peste aceste restrictii, existand de la extensii pentru browser, pana la programe dedicate. Din nefericire, multe dintre acestea programe au fost blocate de Netlfix, compania dorind sa isi pastreze linia de programe intacta de la teritoriu, la teritoriu. NEtflix2016

La jumatatea lui ianuarie, Netflix a afirmat ca se ocupa serios de acest aspect, dorind ca politicile sa fie respectate. Astfel, licentele exclusive de la tara la tara sa fie respectate. Daca programe precum uFlix sau Unblock-US au reusit sa treaca peste prima linie de aparare, utilizatorii accesand intreg continutul Netflix, se pare ca toate aceste aplicatii sunt acum in Silenzio Stampa.

Uflix, o companie Australiana a fost prima care si-a predat armele, notand intr-un blog post ca acesta este sfarsitul. Unblock-US au oprit dezvoltarea aplicatiei, fiind imposibil sa treaca in acest moment peste securitatea companiei. Acelasi sir de evenimente au avut loc si la UnoTelly, care si ei si-au inchis usile.

Ultima sansa se pare ca este Getflix, care se pare ca lucreaza din greu la o solutie pe care Netflix sa nu o poata bloca. Din pacate are nevoie de timp. Cat timp, nu se stie.

Daca Netflix ar invata ca pe internet nu exista oceane… ce simplu s-ar rezolva lucrurile.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

4 comentarii

  1. Mi se pare o tampenie sa fie continut restrictionat in functie de zona geografica la un serviciu pentru care platesti lunar. De aia nici nu m-am abonat la Netflix.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button