FilmeRSS PaginaDeMedia

Netflix dezvăluie care sunt cele mai urmărite seriale și filme ale platformei

Sunt foarte mulți care au auzit măcar de Netflix, iar o parte dintre voi, cititorii noștri, aveți un abonament activ pe platforma de streaming video. Dar v-ați întrebat vreodată care sunt cele mai urmărite seriale și filme de pe acest serviciu? Ei bine, în cadrul conferinței Code de anul acesta, unul dintre co-fondatorii companiei, Ted Sarandos, a dezvăluit câteva statistici extrem de interesante.

Prima statistică pe care a prezentat-o ne dezvăluie clasamentul celor mai populare seriale și filme raportat la numărul de conturi care au urmărit aceste producții. În vârful listei avem primul sezon din Bridgertone, care a fost urmărit de circa 82 de milioane de abonați, iar în categoria de filme 99 de milioane de conturi au urmărit Extraction, un titlu exclusiv Netflix.

A două statistică dezvăluită de Ted Sarandos ne arată din nou cele mai populare seriale și filme de pe Netflix, dar de această dată raportat la numărul de ore rulate. Iar acest tabel ne dezvăluie faptul că cele mai urmărite producții nu sunt neapărat cele mai bune. În cazul lui Bridgerton, situația rămâne aceeași, dar unde Lupin: Part 1 este al doilea cel mai popular serial, nu se regăsește nici măcar pe locul 10 ca și total de ore vizionate, ceea ce denotă faptul că utilizatorii s-au uitat puțin și și-au pierdut interesul rapid.

Netflix

Nu cred că trebuie să mai explic în formule matematice cât de popular a devenit Netflix, iar numerele adunate de producțiile găzduite de platformă ne arată că industria cinematografică a evoluat, iar vechile premiere din sălile de cinema fac acum trecerea în online. Asta se datorează și pandemiei, dar ne vom mai întoarce oare la normal, ori asta va fi soarta filmelor de acum înainte?

Articole asemanatoare

Back to top button